En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

24.9.06

From Wolverjamón!

A punt d’arribar al mes de vida aquí, a Wolverhampton. Si…ja sé que cada cop us costa menys poder pronunciar aquesta magnífica paraula, de la qual ja vaig popularitzant el sobrenom que en el seu dial i va posar el meu amic… Pere Rubí, i que és ni més ni menys que Wolverjamón.
Divendres és el meu cumpleanys (el word m’ho marca en vermell perquè està mal dit... es diu aniversari!).... 26 anys, i el compleix-ho fora de molta de la meva gent. No tota... de fet molta de la meva gent també estarà amb mi. És la gent amb la que estic compartint totes les hores del dia i de la nit, alguns dels quals els podeu veure per aquí en alguna d’aquestes fotografies....
És la gran família els espanyols afincats a Wolver. Gairebé tots a Middlesex (la residència) i alguns diversificats per on nostre senyor va perdre l’espardenya.
Bé, com podeu veure pel meu to de veu, això és una passada. La “perillositat” dels carrers es supleix pel bon rotllo que es respira entre nosaltres.
Demà començo les classes i necessito feina per poder sobreviure.... no seria qüestió de demanar caritat pel carrer.
Bé us deixo que la biblioteca tanquen i em queda mitja hora de camí fins a casa... i s no vull que es faci fosc... (és broma....)
Res, que m’agradaria celebrar-lo amb tots els meu aniversari, però no podrà ser... Així que si per que m’enrecordi de vosaltres em voleu enviar qualsevol cosa per correu, us estaré agraït... jo i els de la casa.... jejejejeje
Tranquils, no cal que sigui menjar, també pot ser tabac.... (ho sento pares... però us asseguro que fumo moooooooolt menys....jeje)
231,Hordern Road
Whitmore Reans
Wolverhapton
WV6 0HQ

Bueno... el meu nom el sabeu,no? ;-)


Fins la pròxima! - falten fotos-

9.9.06

My world... (in english, of course!)

Be... ja estic aqui. Sense accent, pero ja se sap... Aquests anglesos!
Ahir feia una setmana de la meva arribada a Wolverhampton. Una ciutat... ho podriem deixar en peculiar, com peculiar deu ser en la seva mesura Mataro, Argentona o Sentmenat!
Deuen estar en mes de 250 mil habitants, i amb una immigracio considerable. Hi ha un munt de barris, no marginals, pero si un xic diferenciats dels quatre barris "pijos". Segons sembla es una ciutat, deixem-li de dir poble perque ens dobla el numero d'habitants de Mataro, perillosa... No ho hem pogut comprobar, i esperem no haber-ho de fer.
Despres de perdre'm l'excurcio a Londres per veure els Capgrossos actuar en directe (jo arribava divendres a Wolver i el cap de setmana els Capgrossos estaven per Londres) ja hem pogut aconseguir un lloc per dormir. De nou le steories que teniem des de Barcelona es van desmontar al arribar i divendres i dissabte vam haver de dormir a una habotacio d'una companya de classe.... Tota una historia.
Diumenge al mati ja formavem la nostra casa, Hordean Road 231 i hores abans ens donavem d'alta al nou telefon angles amb T-Mobile 07940193620. Ara ja estem instal.lats i iniciats en la vida universitaria anglesa, potser un xic millor, o millor tecnologicament parlant, que no pas les espanyoles. (Potser es pq a la UB, Facultat de Geografia i Historia tampoc hi havia gaire per lluir...)
Dijous vam comprobar com Anglaterra, si hi ha espanyols, un dijous tamb'e pot existir la festa. I ves per on, el dia que compleixo anys, Friday 29th, es veu que obren una super-mega discoteca anomenada Ocean amb no se quantes sales, no se quants ambients, i suposo que no se quan per demanar una cerveseta...je, je.
El segon pas es trobar una feineta i ara comensar a treballar. Tenim 3 essays una presentacio amb power point... de fet ara estem a la biblioteca...si,si... sorpren, pero es del tot cert.
Ah... dec molt smails, intentare posar/me al dia, pero se'm fa molt complicat.
Ah, i una abrasada (ho se escriure, eh! pero no hi ha la c trencada) per el meu alcalde (el de Mataro, es clar!). Joan Antoni; m'agrada que t'interessis pels pensaments i les paranoies (perque no!) dels joves i siguis un fidel seguidor dels nostres blocs. Jo tambe ho soc del teu, i mes ara que m'interesso pel que passa a milers de quilometres d'aqui!)
Mil petons des de Wolver!

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones