En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

9.9.06

My world... (in english, of course!)

Be... ja estic aqui. Sense accent, pero ja se sap... Aquests anglesos!
Ahir feia una setmana de la meva arribada a Wolverhampton. Una ciutat... ho podriem deixar en peculiar, com peculiar deu ser en la seva mesura Mataro, Argentona o Sentmenat!
Deuen estar en mes de 250 mil habitants, i amb una immigracio considerable. Hi ha un munt de barris, no marginals, pero si un xic diferenciats dels quatre barris "pijos". Segons sembla es una ciutat, deixem-li de dir poble perque ens dobla el numero d'habitants de Mataro, perillosa... No ho hem pogut comprobar, i esperem no haber-ho de fer.
Despres de perdre'm l'excurcio a Londres per veure els Capgrossos actuar en directe (jo arribava divendres a Wolver i el cap de setmana els Capgrossos estaven per Londres) ja hem pogut aconseguir un lloc per dormir. De nou le steories que teniem des de Barcelona es van desmontar al arribar i divendres i dissabte vam haver de dormir a una habotacio d'una companya de classe.... Tota una historia.
Diumenge al mati ja formavem la nostra casa, Hordean Road 231 i hores abans ens donavem d'alta al nou telefon angles amb T-Mobile 07940193620. Ara ja estem instal.lats i iniciats en la vida universitaria anglesa, potser un xic millor, o millor tecnologicament parlant, que no pas les espanyoles. (Potser es pq a la UB, Facultat de Geografia i Historia tampoc hi havia gaire per lluir...)
Dijous vam comprobar com Anglaterra, si hi ha espanyols, un dijous tamb'e pot existir la festa. I ves per on, el dia que compleixo anys, Friday 29th, es veu que obren una super-mega discoteca anomenada Ocean amb no se quantes sales, no se quants ambients, i suposo que no se quan per demanar una cerveseta...je, je.
El segon pas es trobar una feineta i ara comensar a treballar. Tenim 3 essays una presentacio amb power point... de fet ara estem a la biblioteca...si,si... sorpren, pero es del tot cert.
Ah... dec molt smails, intentare posar/me al dia, pero se'm fa molt complicat.
Ah, i una abrasada (ho se escriure, eh! pero no hi ha la c trencada) per el meu alcalde (el de Mataro, es clar!). Joan Antoni; m'agrada que t'interessis pels pensaments i les paranoies (perque no!) dels joves i siguis un fidel seguidor dels nostres blocs. Jo tambe ho soc del teu, i mes ara que m'interesso pel que passa a milers de quilometres d'aqui!)
Mil petons des de Wolver!

3 Comments:

Blogger Pablito el tontito said...

Your world... there, of course!!!

Jejeje, Pepote!! Ja veig que estàs instal.lat. No ens has dit si la play ja espurneja o si pel contrari us heu aficionat als dards i la cervesa calenta (ambdues coses saludables).

En fin, x aquí poques novetats... així que si n'hi ha ja te les escriure x mail...

Cuida't molt, i si veus que en falten, diga-li al Baron x puji unes quantes ties bones cap a Wolverhampton (where the wolves are...)

Aiooooooo!!

8:57 p. m.

 
Blogger Eu said...

Em sembla que si li demanes el que et diu el Pau al Joan Antoni, no tindràs gaire èxit!

En tot cas, ho demanis o no, que vagi molt bé la teva experiència anglesa!!

Mataró t'espera, com sempre, a la tornada.

6:16 p. m.

 
Blogger Pablito el tontito said...

Mai se sap...

Un cop finalitzades Santes, on les amaga?? Les tanca "a dormir" com els Gegants?? N'hi ha que treballen creant nous blocs de Joventut, xo i la resta??

En fi, preguntes sense resposta x un matí (o setmana) plujós i fosc. Q no et passi res Pepo amb el clima, jejejeje. Aiooooooo

11:03 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones