En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

24.9.06

From Wolverjamón!

A punt d’arribar al mes de vida aquí, a Wolverhampton. Si…ja sé que cada cop us costa menys poder pronunciar aquesta magnífica paraula, de la qual ja vaig popularitzant el sobrenom que en el seu dial i va posar el meu amic… Pere Rubí, i que és ni més ni menys que Wolverjamón.
Divendres és el meu cumpleanys (el word m’ho marca en vermell perquè està mal dit... es diu aniversari!).... 26 anys, i el compleix-ho fora de molta de la meva gent. No tota... de fet molta de la meva gent també estarà amb mi. És la gent amb la que estic compartint totes les hores del dia i de la nit, alguns dels quals els podeu veure per aquí en alguna d’aquestes fotografies....
És la gran família els espanyols afincats a Wolver. Gairebé tots a Middlesex (la residència) i alguns diversificats per on nostre senyor va perdre l’espardenya.
Bé, com podeu veure pel meu to de veu, això és una passada. La “perillositat” dels carrers es supleix pel bon rotllo que es respira entre nosaltres.
Demà començo les classes i necessito feina per poder sobreviure.... no seria qüestió de demanar caritat pel carrer.
Bé us deixo que la biblioteca tanquen i em queda mitja hora de camí fins a casa... i s no vull que es faci fosc... (és broma....)
Res, que m’agradaria celebrar-lo amb tots els meu aniversari, però no podrà ser... Així que si per que m’enrecordi de vosaltres em voleu enviar qualsevol cosa per correu, us estaré agraït... jo i els de la casa.... jejejejeje
Tranquils, no cal que sigui menjar, també pot ser tabac.... (ho sento pares... però us asseguro que fumo moooooooolt menys....jeje)
231,Hordern Road
Whitmore Reans
Wolverhapton
WV6 0HQ

Bueno... el meu nom el sabeu,no? ;-)


Fins la pròxima! - falten fotos-

2 Comments:

Blogger ruth said...

Hey, It's long since I last read you. I'm sure your English is now much better and I see from the pics you're having great fun.
As for me, I'm leaving Andorra as I got a job now in bcn in la Xarxa de TV's Locals de Catalunya. I'm gonna present a sports programme. God! I'm so damned nervous about all!
Luck!!
(4 both of us, I guess!)

9:43 p. m.

 
Anonymous El Pupas said...

Jose,

Moltes Felicitats en el dia del teu 26 aniversari. Si, del 26è perque pel 25è ja faig tarda.

I moltes felicitats per la Ruth.
Boooh....
Ruth: Els esports, on més es viuen i millor periodisme es fa és aquí, a Tvm. A més...fem preiodisme de proximitat, Yeah!.

Vinga Jose.
Salutacions,

El Pupas.

3:22 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones