En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

7.1.07

I nos vamos otra vez!!!!!!!!!!!! ...Wolveremos...

De nou, darrers moments, darreres sensacions…
Precisament marxo amb la sensació que no m’he acomiadat de moooooolta gent. Gent que em sap greu no haver-ho fet, gent que mira, ni fu ni fa, gent que m’he acomiadat i tant li deu ser, gent a la que gairebé no he tingut temps de conèixer i gairebé ha estat un adéu des d’un principi... però bé...be water my friend!
El que pot arribar a passar en tres setmanes!!! Doncs imagineu-vos en sis mesos, què és el que tardaré, qui fa o no fa, en tornar a posar els peus a aquesta ciutat, si em permet senyor alcalde… la meva ciutat! ;-)
Què aquest comiat blogosfèric serveix-hi per tothom. Què us recordaré, en més o menys estones, però us recordaré a tots! A tothom, que ja ho sap, però que bé...li repeteixo… què a quilòmetres de distància teniu un amic que sempre tindrà els minuts que facin falta i l’espai que faci falta per escoltar-vos, i sé que al revés també passarà.
Aquest cop no marxo sol.... ja veureu la companyia...
...Be water my friend... be water!!!!!!!!!!!!

2 Comments:

Blogger Joan Antoni said...

Evidentment la teva ciutat, la nostra ciutat.
Bon viatge, bona estada i quan tornis estarem quasi a punt de Santes!

9:32 p. m.

 
Blogger Nuria Peidro said...

Jose!!!
Espero que jo sigui de les persones que et sapiga greu no haber-te acomiadat. No hi ha hagut massa temps, tú malalt, jo ara amb la grip... Espero que el viatge de sis mesos no et faco oblidar als teus companys de redacció de Televisió de Mataró...
Cuida molt la teva companyia, que torni sa...

Petons i cuida't

7:48 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones