En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

3.1.06

Sobre el mètode ZP per reduïr el tabac....

No entenc aquests del Partit Popular. No entenc que surti l’alcalde de Salamanca reclamant que els papers de Catalunya que es troben allà han de ser per Salamanca. Tranquil senyor. No hi ha cap dècim del Niño, i aquest cop tornarà a tocar a Catalunya!
No entenc aquests del Partit Popular, que critiquen el govern d’en ZP. No sóc socialista, però sí d’esquerres. I per això reconec, que malgrat saber que no tot és bo i positiu, aquest govern l’encerta més que l’altra i té en compte la opinió de la gent. Sóc fumador i fins fa dos dies no entenia la gent que reclamava que no es fumés en els llocs de treball. Però ara, després de conviure amb la dràstica llei durant gairebé 48 hores, sóc de la opinió que encara hauran tingut raó aquests del PSOE. Potser televisions com TVC o A3 haurien de treure de la graella televisiva aquests mètodes Larsson (jo creia que jugava a futbol) o com es digui, que han repetit darrerament i apostar pel mètode ZP, i en su defecto PSOE.Porto 2 dies amb restriccions a la feina, i són 8 les cigarretes que m’he fumat. Potser no ho deixaré, és un vici massa gros, però de ben segur que em servirà per estalviar-me molts diners. Endavant amb les restriccions... com diria en Lligonya, si tot això és psicològic... PERÒ SI FINS I TOT ELL ESTÀ DEIXANT DE FUMAR!

2 Comments:

Blogger Pablito el Gordito said...

El tabac el que vulguin... XO Q NO ENS TOKIN l'ALCOHOL!!!! Cuidadin ZP q la liamos, ein?!?!?!?!

Jejejejejeje. Un petó Pepote. Feliç 2006. Aiooooo

12:34 a. m.

 
Anonymous Anònim said...

ZP dirá: Abajo las drogas!

y los del bajo 1ª trumfaremos.

Yeah,

12:00 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones