En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

14.4.06

ja la tenim aquí...


Ja està fet. Ja la tenim aquí. El primer títol arriba a Barcelona de la mà de l'Espanyol i de la seva afició que torna a demostrar que ella si que pot guanyar un títol. Ella i un equip que va creure des d'un primer moment en nosaltres i va creure també amb les seves possibilitats davant un equip que havia deixat a la cuneta a Barça i Madrid. Però amb nosaltres no ha pogut.
Avui he arribat de Madrid, amb poques hores de son, i si, potser alguna copa de més, a part de la guanyada al Santiago Bernabéu. Ha estat una experiència increïble. Impressionant. Mestalla queda petit davant la marea blanc i blava que es va apoderar de Madrid. Cert és que hi vam arribar sense fer gaire soroll. Els saragossans tenien molt coll a vall guanyar aquesta copa, potser per això ells van ser més sorollosos durant tot el dia de dimecres. Però de mica en mica, una afició que ha demostrat el perquè és la més fidel de tots els equips de primera, va anar posant-se a tò fins arribar a anular els aficionats aragonesos, que ens guanyaven en presència, però no amb força i esperit.
Espero penjar un nou post per explicar-vos el que es va viure... tot i que costa! si no hi erets no pots descriure bé el que vam viure els més de 27 mil pericos que estavem allà!
Visca l'Espanyol, ara i sempre... Mágico Espanyol!
(ara potser enteneu com una persona pot ser de l'Espanyol... ambients com el de dimecres et dónen forces per tota la vida...)

2 Comments:

Blogger xavier said...

Apart de la putada laboral... cabron!
Et falta posar PUTO BARÇAAAAA!!!
Ens veiem a la supercopaaaaaa.
aupaaaa carnéeee

11:45 p. m.

 
Anonymous Anònim said...

La Quarta ja és aquí!!!
Quatre gols ens l'han duta.
L'han conquerit a Madrid
i a cascar la rima, que som campions i visca la mare que ens va parir!!!

6:02 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones