En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

5.6.07

De música...

Durant aquests nou mesos he estat compartint casa (231, Hordern Road) amb quatre persones més (des del gener, però sis persones més durant els primers mesos) i evidentment a part de compartit menjars o beures, també he compartit música. Molta música.

El nostre “menjador” o potser seria millor dir “sala d’estar” ha escoltat ritmes ben diferents, depenent de qui posés la música. L’Aleix amb la seva música electrònica, l’Aleix amb la seva música punk, el Fèlix amb el seu R’n’B o com s’escrigui, i l’Andreu amb el seu hip hop (entre d’altres com “Gusanito” o “Pirata de Boquita”.... –no s’admeten comentaris) han estat compaginats amb la meva, que tirava més cap a la rumba i rock català, presidit evidentment pels Pets (que per cert m’haig de comprar el seu nou disc).
Al final, després que hi haguessin disputa per la música es va decidir en “assemblea” que es faria una llista amb música de tothom. D’aquí va sortir una de les darreres iniciatives per passar el temps (si no contem el torneig de ping pong o l’intent de PGA de mini golf dintre de casa.... –tampoc s’accepten comentaris-) que era ni més ni menys que fer un concurs musical per esbrinar nom de cançó. Artista, àlbum i gènere. A cada cosa que encertaves t’emportaves 5 punts.

Bé, després d’aprendre també de cultura musical, em trobo que diversos “grans” de la nostra llista (amb el permís de David Hasselhoff i el seu “Jump in my Car”) venen a Mataró o rodalies per presentar els seus treballs.
Ja sabia, per exemple, que el 18 d’agost tenia cita obligada a Ribes de Freser on toquen “Els Pets”. Però atenció; per Santes ve Antònia Font (aquest és un dels grans, grans de Hordern Road), ve amb el Festival Cruïlla de Cultures “La Mala Rodríguez” o “Muchachito”, “La Kinky Beat” –aquests són meus-, el dia 28 (en principi) ve al Festival rebrot organitzat per Maulets “Piperrak”, i algun més que em dec deixar!.I si, com em deia l’Oriol Rodríguez, a sobre aquest any comencen una nova iniciativa pel dia 28 a la nit, el “No n’hi ha prou” que segurament serà un èxit. No en tinc cap mena de dubte!

4 Comments:

Blogger ruth said...

ei, avui passem la vostra peça de les revisions mèdiques a esportistes, a la xarxa.
que trist, tot plegat

2:15 p. m.

 
Blogger Ramon Bassas said...

Bon Nadal.

4:18 p. m.

 
Blogger adam brown said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

6:34 p. m.

 
Blogger barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

12:51 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones