En el meu món hi cap de tot, des de reflexions atontades basades en els meus sentiments, fins a experiències pròpies. Algú diu que explicar coses personals és una tonteria. Potser sí, però quan poden aportar coses a terceres persones, crec que pot ser interessant. Llegiu amb comoditat i no us enfadeu amb els meus pensaments... segur que no tinc raó! Aquest és el meu món...

5.6.07

De música...

Durant aquests nou mesos he estat compartint casa (231, Hordern Road) amb quatre persones més (des del gener, però sis persones més durant els primers mesos) i evidentment a part de compartit menjars o beures, també he compartit música. Molta música.

El nostre “menjador” o potser seria millor dir “sala d’estar” ha escoltat ritmes ben diferents, depenent de qui posés la música. L’Aleix amb la seva música electrònica, l’Aleix amb la seva música punk, el Fèlix amb el seu R’n’B o com s’escrigui, i l’Andreu amb el seu hip hop (entre d’altres com “Gusanito” o “Pirata de Boquita”.... –no s’admeten comentaris) han estat compaginats amb la meva, que tirava més cap a la rumba i rock català, presidit evidentment pels Pets (que per cert m’haig de comprar el seu nou disc).
Al final, després que hi haguessin disputa per la música es va decidir en “assemblea” que es faria una llista amb música de tothom. D’aquí va sortir una de les darreres iniciatives per passar el temps (si no contem el torneig de ping pong o l’intent de PGA de mini golf dintre de casa.... –tampoc s’accepten comentaris-) que era ni més ni menys que fer un concurs musical per esbrinar nom de cançó. Artista, àlbum i gènere. A cada cosa que encertaves t’emportaves 5 punts.

Bé, després d’aprendre també de cultura musical, em trobo que diversos “grans” de la nostra llista (amb el permís de David Hasselhoff i el seu “Jump in my Car”) venen a Mataró o rodalies per presentar els seus treballs.
Ja sabia, per exemple, que el 18 d’agost tenia cita obligada a Ribes de Freser on toquen “Els Pets”. Però atenció; per Santes ve Antònia Font (aquest és un dels grans, grans de Hordern Road), ve amb el Festival Cruïlla de Cultures “La Mala Rodríguez” o “Muchachito”, “La Kinky Beat” –aquests són meus-, el dia 28 (en principi) ve al Festival rebrot organitzat per Maulets “Piperrak”, i algun més que em dec deixar!.I si, com em deia l’Oriol Rodríguez, a sobre aquest any comencen una nova iniciativa pel dia 28 a la nit, el “No n’hi ha prou” que segurament serà un èxit. No en tinc cap mena de dubte!

3.6.07

I aquest és el post 101

Pensava que en portava més, però no... aquest és el post 101.

Un post que aprofitaré per recordar a la gent el que jo també m'he deixat perdre, però a mitges.

Un mar de flors (durant tot aquest cap de setmana a Vilassar de Mar) i les catifes (a Argentona, així com a altres poblacions catalanes).


Divendres vaig tenir la sort de poder anar a Vilassar de Mar, i no veure acabat, però si que gairebé enllestida la setena edició de la Mostra de Flor i Planta, més coneguda com a Mar de Flors. Us ho recomano per ansy posteriors, no fa mal passejar-se entre un munt de flors i plantes... de fet aquest any hauran estat prop de 12 mil les persones que ho hauran fet. Ah, i no perdeu la ocasió, ja que hi sou, d'entrar a una de les pastisseries del poble, enguany només les pastisseries Falgueres ho feien, i emportar-vos unes magnífiques "Flors de Vilassar".

I avui vinc d'un gran àpat... (déu ni dó aquests tiberis que ens marquem) a Argentona, a casa dels meus cosins Saleta. Dinar que repetim des de fa anys, per celebrar que el meu tiet va tornar a néixer. Cada any en som més, i la família apreta perquè hi torni acompanyat... El "millor" moment és quan et casarien amb mig Argentona i mig Mataró... Avui el tema estrella ha estat els trasllats. La meva germana, que en ve d'un, i el setembre en fa un altre, la meva cosina que en un mes també es mourà, els meus tiets que passaran a ser veïns de la meva iaia... i jo, que en un plaça no determinat de temps tinc pensat empendre una nova etapa de la meva vida. Però clar, el problema és que marxar de casa no és tant fàcil com voldríem... però buscant segurament es trobarà alguna cosa. De fet aquesta setmana també he fet una notícia d'ajudes per pagar el lloguer, unes ajudes de Prohabitatge Mataró concedides per la Generalitat.


En fi, que el retorn a Mataró el marca: la feina, els amics (sopars, cafès i aquestes coses que es fan quan fa dies i mesos que no veus a la gent), la família i un llit petit... un altre dels motius per marxar de casa i tornar a descansar en un llit on hem pugui girar i regirar!

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones